ZolaCare4
Een header heading
Zola Care Malawi

Stichting Zonnekoningin heeft een bijdrage geleverd aan de bouw van het kraamziekenhuis Zola Centre in Malawi.

Bekijk button
Een content subheading

Zola Care Malawi

Bouw van kraamziekenhuis Zola Centre in Malawi

In totaal is inmiddels €240.000 besteedt aan de bouw van het kraamziekenhuis. De kosten bestonden uit het maken van de bouwtekeningen, het graven en storten van de fundering, het storten van de vloer en het optrekken van de muren tot aan dak hoogte. Daarbij is ook de inrichting (denk aan kasten en werkstations) hierbij inbegrepen. Tevens zitten de kosten voor de aannemer Stichting bouwen/Foundation to build en de kosten voor het salaris van de werknemers hierin.

Begin mei 2023 is de container aangekomen die vanuit Nederland is verzonden naar Malawi met allerlei spullen voor de inrichting van het kraamziekenhuis. Ook zijn in mei de spullen voor het dak en de algemene inrichting besteld en dit zal naar verwachting in september 2023 aankomen, waarna de bouw kan continueren. De verwachting is dat het gebouw begin 2024 gerealiseerd is.

Logo ZCM

Actie button

Een content heading

Zola Care Malawi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

ZolaCare7
ZolaCare5
ZolaCare3
ZolaCare2
ZolaCare1
ZolaCare6