Watoto1
Een header heading
Watoto Foundation

Deze stichting, opgericht in 2003 door de Nederlander Noud van Hout, zet zich in voor straatkinderen in Tanzania. De kinderen krijgen onderwijs, leren een ambacht en zijn verzekerd van een betaalde baan na afronding van hun vierjarige opleiding. Het project is uniek, zeker omdat de werkloosheid in het land ongekend hoog is.

Bekijk button
Een content subheading

Watoto Foundation

zet zich in voor straatkinderen in heel Tanzania

Drie verschillende projecten zorgen ervoor dat de kans op succes zo groot mogelijk is. Child in the Stars is het eerste opvangcentrum voor straatkinderen. Child in the Sky zorgt voor de lagere- en ambachtsschool opleiding van de jongens. Tot slot is er de Kiboko Lodge die werkgelegenheid en training voor de hotelindustrie garandeert.

Stichting Zonnekoningin heeft voor 3 personen voor 4 jaar een bijdrage geleverd ten behoeve van het opvangen en opleiden van straatkinderen.

Logo watoto

Actie button

Een content heading

Watoto Foundation

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Watoto2
Watoto3
Watoto4
Watoto5
Watoto6
Watoto7