Mixblik home
Een header heading
Stichting Mixblik

Mixblik is een sociale onderneming die nieuwe Rotterdamse vrouwen vooruit helpt door samen maaltijden te bereiden. Alle recepten zijn origineel ingebracht door de vrouwen die bij Mixblik werken. De maaltijden zijn gezond, vegetarisch en makkelijk klaar te maken. Ze koken zoveel mogelijk met biologische en lokale ingrediënten! 

Bekijk button
Een content subheading

Stichting Mixblik

Opschalen productie, nieuwe medewerkers, leerwerktraject

Mixbliks wereldgerechten worden in onze eigen fabriek gekookt en ingeblikt, helemaal ambachtelijk! Onze fabriek is ook een plek voor ontwikkeling. Bij Mixblik gaan leren en werken hand in hand. Ongeveer 15 vrouwen volgen het leerwerktraject. Zij leren van elkaar én van de betaalde productiemedewerkers, die ook ooit in het leerwerktraject begonnen zijn. Bij het hele proces komen ontelbaar veel dingen kijken om over te leren: koken, vullen, sluiten. Maar ook: administratie, verkopen, productontwikkeling en het bedienen van de machines.

Stichting Zonnekoningin heeft een bijdrage geleverd aan dit mooie initiatief.

Logo mixblik

Actie button

Een content heading

Stichting Mixblik

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Mixblik 1
Mixblik 2
Mixblik 3
Mixblik 4
Mixblik 5
Mixblik 6